Zakoračite u čarobni grad Kameloot i ove subote!

0
28

U subotu, 26. avgusta, održaće se još jedno veče društvenih igara sa početkom u 18 časova, a danas se prisećamo jedne od društvenih igara iz BUMove raznovrsne kolekcije!

Kada zakoračite u naše prostorije čeka vas oko 120 društvenih igara, a danas vam predstavljamo šta vas čeka kada zakoračite na ulice čarobnog grada Kameloot-a.

Svet čarobnjaštva je pun smicalica i nepredviđenih situacija, a na vama je da se nađete u pravo vreme na pravom mestu i iskoristite priliku idealne nagodbe, pokazujući čaroliju dobre trgovine.

Pozivaju se svi čarobnjaci i čarobnice na veliku rasprodaju magičnih predmeta koja se dešava na ulicama Kameloot-a. Dva najveća trgovačka mesta, kafane „Sova koja huče” i „Crni mačor”, se bore za vašu naklonost kako bi upravo u njihovom okrilju postigli najunosnije dogovore vezane za kupovinu objekata velike moći.

Do 6 pronicljivih, spretnih i izrazito motivisanih trgovaca će se naći u jednom od dva čuvena stecišta čarobne opreme i pokušaće za sebe da isposluju najveću dobit.

Svaki igrač u svojoj ruci ima određen broj karata koje predstavljaju razne magijske predmete. Kada na njega dođe red igrač može da odigra ispred sebe jednu ili više karata istog objekta i ako u tom trenutku oformi set, svi igrači koji se nalaze u istoj kafani imaju priliku da dobiju deo plena.

Postoji i mogućnost da se odbaci samo jedna karta iz ruke i tako aktivira njena moć jer je ipak ovo svet magije. Tako igrač može da promeni mesto druženja i iz „Crnog mačeta” pređe u „Pričljivu sovu”, i obrnuto. To može da uradi i nekom drugom, ili jednostavno da razmeni predmete sa drugim igračem. Ko bude najbolje pretočio svoje karte u sjajne novčiće odneće zvanje pobednika sa sobom.

Zakoračite u ovaj magični svet u subotu od 18 časova na adresi Glavna 47!