Veče znanja i zabave: Pub kviz o Evropi u Bečeju

0
173

Bečejsko udruženje mladih zajedno sa EU info pointom iz Novog Sada organizuje Pub kviz „Ono sve što znaš o Evropi“ u Pozorišnom klubu „Scena“ u Bečeja, 22. maja, sa početkom u 19 časova.

Pub kvizovi su postali veoma popularni u lokalnoj zajednici, pružajući zabavu kroz igru, takmičenje i druženje. Kviz „Ono sve što znaš o Evropi“ fokusiraće se na evropski identitet, istoriju, kulturu i multikulturalnost, obuhvatajući teme poput evropskih integracija, stvaranja nacionalnih država i savremene evropske kulture.

Kviz je namenjen mladima i odraslima, sa intergeneracijskim pristupom. Trudiće se da poveže učesnike različitih generacija u razmeni informacija i ideja. Učesnici će imati priliku da pokažu svoje znanje i nauče nove stvari kroz šest tematskih celina, od kojih će svaka sadržati po deset pitanja. Pored edukativnog karaktera, kviz će pružiti i priliku za druženje i zabavu.

Kviz će trajati dva do tri sata, a učesnike i pobednike očekuju zanimljive, vredne nagrade. Veče će upotpuniti Maršali bend, osiguravajući sjajnu atmosferu.

Za prijavu, pozovite 0621813979 ili putem mejla [email protected] 

Ekipu mora činiti najmanje četiri člana. 

Pridružite nam se 22. maja i pokažite svoje znanje o Evropi!