Veče društvenih igara: Trka kamila u srcu pustinje

0
60

Da li ste spremni za još jedno veče društvenih igara? Ovog petka putujemo u Egipat, gde nas čeka pet kamila spremnih za najuzbudljiviju trku u pustinji! Početak trke je u 18 časova, a kako će ona izgledati, možete pročitati u nastavku.

„Camel Up“ je igra koju čini pet kamila, piramida, osam igrača i uzbudljive trke smeštene u srcu egipatske pustinje. Vaš zadatak je da se što pre opkladite koja će kamila prva završiti trku oko piramide, a koja poslednja. Međutim, gužva utiče na tok trke, pa se kamile guraju, sapliću, idu u pogrešnom pravcu, a nekad i sleću na grbu druge kamile… Koja će kamila kada i kako trčati odlučuje mistična piramida koja izbacuje kockice. Pitanje je – da li ćeš baš ti uspeti da predvidiš koja će od njih prva preći cilj i tako obezbediti sebi pobedu u ovoj ludoj trci?

Kakav će biti ishod ove trke, saznaćemo u petak, 8. jula na večeri društvenih igara od 18 časova, a na adresi Glavna 47. Ne zaboravite da okupite ekipu i ponesete sreću, jer vam je baš to potrebno u ovoj igri!

Naravno, na raspolaganju su vam i druge igre iz naše kolekcije koja broji preko 100 društvenih igara, a odabir igre prepuštamo vama. Vidimo se!