Veče društvenih igara: Testirajte svoje detektivske veštine!

0
17

I ovog petka, ljubitelji društvenih igara će se okupiti u prostorijama BUM-a na adresi Glavna 47 u Bečeju, a sa početkom u 16 časova.

Dok nestrpljivo iščekujemo vikend, u nastavku vas upoznajemo sa jednom od mnogih igara iz naše kolekcije.

Društvena igra „Detective Club“ je brza i zabavna igra asocijacije i skrivenih uloga u kojoj ćete se pronaći u ulozi detektiva, dok će se jedan igrač pronaći u malo drugačijoj ulozi – ulozi zaverenika.

Na početku runde, jedan od igrača zapisuje tajnu reč u sve blokčiće sem jednog, a zatim se ti blokčići dele među ostalim igračima. Onaj koji dobije prazan blokčić je zaverenik koji će morati vešto to da sakrije od suigrača!

Svi igrači biraju karte koje odgovaraju tajnoj reči, a na kraju runde se otkriva reč i svaki igrač će morati da objasni zašto je baš tu kartu odabrao. Zaverenik će tada morati brzo da se snađe i smisli objašnjenje, kako ostali ne bi otkrili njegovu ulogu. Zatim sledi rasprava, optuživanje i ubeđivanje drugih igrača ko jeste, a ko nije deo ovog detektivskog tima.

Ova brza igra koja vam pruža neograničene mogućnosti za kreativnost uz zabavni dizajn kartica pružiće vam priliku da testirate svoje detektivske ili veštine prikrivanja tragova.

Pitanje je da li ćete uspeti da otkrijete Zaverenika ili ukoliko vi jeste Zaverenik, da li ćete uspeti da se sakrijete? Pridružite nam se sa svojom detektivskom ekipom u petak na večeri društvenih igara i saznajte!

Vidimo se na adresi Glavna 47 u petak, 28. oktobra, sa početkom u 16 časova.