10. jun: Istraži antički svet

0
38

Da li ste spremni da otputujete u jedan od sedam svetova antičkog doba, da gradite i razvijate civilizaciju i ostavite vaš trag u istoriji? Ako je vaš odgovor „Da“, onda dođite u petak, 10. juna, na veče društvenih igara kada ćemo proći kroz tri doba i sedam gradova! 

Naša kolekcija društvenih igara je raznovrsna i broji preko 100 različitih igara, a mi vam danas predstavljamo igru „7 Wonders“ koju može igrati od 3 do 7 igrača.

Kao lider jednog od sedam gradova antičkog sveta, vaš zadatak je da uz pomoć strateškog razmišljanja razvijete civilizaciju korišćenjem prirodnih resursa, razvijanjem trgovine i vojske, a tu su i svetska čuda koja gradite kako bi ostvarili prednost u odnosu na ostale igrače. Za ispunjenje cilja imate tri veka, a pomoć će vam pružiti različite karte koje dobijate u svakom dobu. Krug se nastavlja sve dok se ne istroše sve dobijene kartice.

Neke karte će vam pružiti trenutne efekte, dok neke pružaju bonuse ili nadogradnje koje možete iskoristiti kasnije tokom igre. Neke će vam pružiti vojnu snagu, a neke poene koje možete iskoristiti na kraju.

Iako 300 godina izgleda kao dug period, za svega 30 minuta igra je gotova i određuje se najbolji lider antičkog doba. Nakon završetka poslednjeg veka prebrojavaju se poeni i dostignuća, a onaj igrač koji ima najviše poena je pobednik!

Da li ćeš baš ti biti najbolji lider civilizacije? Da li ćeš ostaviti trag u istoriji? Saznaj u petak, 10. juna, od 18 časova na adresi Glavna 47!