Uspešna akcija „Deda Mraz za svakog od nas“: Podeljeno više od 200 paketića!

0
319

U jeku novogodišnjih i božićnih praznika, dok danas mnogi uživaju u toplini doma i bogatoj prazničnoj trpezi, želimo da se zahvalimo svim građanima koji su nam pomogli da tokom ovih praznika donesemo radost u one ne tako tople i bogate domove u opštini Bečej.

U okviru akcije „Deda Mraz za svakog od nas“ Bumovci su uručili 204 novogodišnja paketića na čak 74 adrese u pet mesnih zajednica, dok su u preostale tri paketići podeljeni mališanima ispred zgrada mesnih zajednica.

Ostalo je još blizu 40 paketa koji nisu stigli na kućne adrese i koje ćemo ponovo pokušati da uručimo deci sa našeg spiska u narednim danima.

Zahvaljujući ogromnoj pomoći naših sugrađana i donacijama firmi „Totpromet“ i „Konjević doo“ prikupili smo ukupno 148.000 dinara i dobili još dodatno donacije u robi vredne blizu 20.000 dinara koje smo raspodelili u novogodišnje paketiće.

Naravno, ništa od ovoga ne bi bilo moguće bez vrednih članova BUM-a, bez pomoći Društva prijatelja dece opštine Bečej, Kancelarije za romska pitanja, Centra za socijalni rad, sekretara mesnih zajednica i inicijative Humani ljudi Bečeja koji su nam pomogli u sastavljanju spiska i prikupljanju kućnih adresa.

 

Takođe, veliku zahvalnost dugujemo i knjižari „Stil“ u Bečeju i njenom popustu kojim je pomogla da mališani uz slatki paket dobiju igračku, školski pribor ili društvenu igru, a Bečejsko udruženje mladih doniralo je novac za gorivo, da bi Deda Mraz i njegovi pomoćnici na vreme stigli do svih domova.

Nadamo se da će naša naredna humanitarna akcija uz pomoć sugrađana biti još uspešnija jer kako je rekao Andrić: “Ko čini dobro, od njega se još više dobra očekuje.

Srećne praznike želi vam BUM!