Uskršnji BUM za pomoć Sebastianu Berecu

0
42

Članovi i članice Bečejskog udruženja mladih će i ove godine održati humanitarnu akciju Uskršnji BUM, a sa ciljem prikupljanja pomoći za našeg mladog sugrađanina, Sebastiana Bereca.

Ovu tradicionalnu akciju BUM sprovodi već više od jedne decenije, a ona je ujedno i prva akcija naše organizacije od njenog osnivanja, sad već davne 2010. godine. Kao i do sada, svaka donacija biće ukrašena uskršnjim jajetom.

Bumovci su spremni da obeleže i ovaj praznik, te pozivaju sve sugrađane i sugrađanke da se pridruže u subotu, 8. aprila na Gradskoj pijaci od 8 časova, u susret katoličkom Uskrsu.

Takođe, Bumovci vas čekaju na Gradskoj pijaci i 15. aprila, takođe od 8 časova, a u susret pravoslavnom Uskrsu.


Sebastian koji ima 22 godine, je u novembru prethodne godine doživeo saobraćajnu nesreću i zadobio teške povrede. Više od dva meseca proveo je u bolnici, a zatim je otpušten kući u teškom stanju. S obzirom da je Sebastian i dalje nepokretan, te se i hrani preko sonde, pomoć je neophodna, pa će sva prikupljena sredstva od Uskršnjeg BUM-a biti usmerena ka pružanju pomoći i nabavki potrebnih namirnica, pelena, gazi i slično.

Drugi o našoj akciji