„Uskršnji BUM“ – Ukupno prikupljeno 34.030 dinara

0
62

Tokom prethodne dve subote, uoči uskršnjih praznika, članovi Bečejskog udruženja mladih sproveli su dve humanitarne akcije „Uskršnji BUM“, tokom kojih je ukupno prikupljeno 34.030 dinara za pomoć našem sugrađaninu Adrianu Kamasiju (14).

Akcije su održane na Gradskoj pijaci u Bečeju, gde su građani i građanke mogli da daju svoj doprinos kupovinom ukrašenih uskršnjih jaja.

„Uskršnji BUM“ organizuje se još od 2010. godine, a to je ujedno bila i prva humanitarna akcija naše organizacije. Za cilj ima obeležavanje praznika kroz humanitarni duh i pružanje pomoći onima kojima je to potrebno.

Ove godine, prikupljen novac pomoći će našem mlađem sugrađaninu Adrianu Kamasiju, dečaku od 14 godina, kome su potrebna invalidska kolica, kao i lekovi.

Ovim putem, zahvaljujemo se svim sugrađanima/kama na datom doprinosu, a takođe i restoranu Baron koji je pružio pomoć u farbanju jaja, te pomogao realizaciji akcije.

Ne zaboravimo da budemo humani!

Rad Bečejskog udruženja mladih je institucionalno podržan od strane Vlade Švajcarske kroz projekat Zajedno za aktivno građansko društvo – ACT, koji sprovode Helvetas Swiss Intercooperation i Građanske inicijative. 

Drugi o akciji:

  1. Tradicionalna akcija: Uskršnji BUM za pomoć Adrianu (14)
  2. BUM: Ovog vikenda ponovo akcija „Uskršnji BUM“
  3. BUM: Humanitarna uskršnja akcija