Uskršnji BUM finale: Humanitarni turnir u tucanju jajima

0
27

Bliži nam se vikend, a sa njime i finale humanitarne akcije Uskršnji BUM! Ove godine, ne samo da se družimo na pijaci, već nas očekuje i humanitarni turnir u tucanju jajima!

Podsećamo da je prilikom prve akcije Uskršnji BUM, održane prethodnog vikenda, prikupljeno 15.880 dinara za pomoć Sebastianu Berecu. Akcija se nastavlja i ove subote, 15. aprila na Gradskoj pijaci u Bečeju gde vas očekujemo od 8 časova.

Kao završnica ovogodišnje humanitarne akcije, održaće se humanitarni turnir u tucanju jajima i žurka, a ovaj zabavan program očekuje vas u nedelju, 16. aprila od 21.30 časova u klubu Stage.

Kotizacija za učešće u turniru iznosiće 100 dinara, dok će ulaz biti u vidu dobrovoljnog priloga. Sav prikupljeni novac će biti usmeren za pomoć Sebastianu koji je usled povreda zadobijenih u saobraćajnoj nezgodi, ostao nepokretan.

Učesnici i učesnice turnira će ovom prilikom moći da osvoje neku od sledećih titula – najbolji tucač, najbolja tucačica i najmekše jaje, a najbolje očekuju i simbolične nagrade!

Vidimo se za vikend!

Drugi o našoj akciji:

  1. „Uskršnji BUM“ i sledeće subote: Mladi skupljaju novac za lečenje Sebastiana Bereca
  2. U subotu „Uskršnji BUM“, u nedelju „Humanitarni turnir u tucanju jajima“
  3. Хуманитарна акција Ускршњи „БУМ“ у Бечеју
  4. Uskršnji BUM: Pored akcije na pijaci, ovog vikenda i humanitarni turnir u tucanju jajima