Upoznajte se sa društvenom igrom „Takenoko“

0
22

Da li si zamišljao nekada kako je to živeti na japanskom dvoru i šetati kroz prelepe carske vrtove? Ukoliko je tvoj odgovor „Da“, BUM-ovo veče društvenih igara je prava prilika da iskusiš ovo!

U nastavku te upoznajemo sa društvenom igrom „Takenoko“ koju možeš isprobati u petak, 9. decembra, od 16 časova, a na adresi Glavna 47 u Bečeju.

Nekada davno, japanski dvor posetio je kineski car i tom prilikom poklonio veliku pandu kao simbol mira japanskom caru. Iako je mir uspostavljen između ova dva carstva, u dvor je donet nemir jer članovi dvora moraju da održavaju carevu omiljenu baštu dok se panda šeta po njoj i jede bambus na koji naiđe.

U ovoj igri treba da obrađujete i negujete baštu gajeći jednu od tri vrste bambusa, a sve uz pomoć carskog baštovana, dok u isto vreme morate obratiti pažnju na nezasitu glad pande. Ulogu ima i sreća jer kockica vremenskih prilika takođe utiče na uzgoj bambusa, kao i karte zadataka, štapići za navodnjavanje i slično.

Onaj igrač koji najbolje bude održavao svoj deo bašte i koji uspe da uzgoji najviše bambusa, te da udovolji glad pande, pobednik je igre.

Da li ćete uspeti u uzgoju ove bašte saznaćemo na BUM-ovoj večeri društvenih igara! Vidimo se u petak od 16 časova.