Sakupljajte plastične čepove i uključite se u našu akciju „Humanitarna reciklaža”

0
92
Humanitarna reciklaža

Članovi Bečejskog udruženja mladih su pre skoro mesec dana pokrenuli akciju „Humanitarna reciklaža” koja će biti aktivna tokom čitave godine.

Započeli smo akciju prikupljanja plastičnih čepova kako bismo od reciklaže mogli da obezbedimo novac u humanitarne svrhe, za potrebe dece iz siromašnih porodica na teritoriji opštine Bečej.

Zahvaljujući saradnji sa Potisjem Bečej obezbedili smo crvene kante koje su postavljene u holu Gradskog pozorišta i Sportskog centra, kao i u 3. Mesnoj zajednici u Bečeju i u Mesnoj zajednici Mileševo, gde možete ostaviti čepove koje prikupite u svom domaćinstvu.

U našu akciju su se uključile i škole „Zdravko Gložanski”, „Sever Đurkić” i „Petefi Šandor” za čije smo đake takođe obezbedili kante za odlaganje čepova, kao i Predškolska ustanova „Labud Pejović” i njeni vrtići u Bačkom Graduštu, Bačkom Petrovom Selu, Radičeviću i Bečeju!

U gotovo svim naseljenim mestima opštine nalaze se crveni kontejneri za čepove, te pozivamo sugrađane da nam se priključe našoj „Humanitarnoj reciklaži”.