Resurs centar: Javni poziv za naprednu obuku za pisanje predloga projekta

0
365

Resurs centar za organizacije civilnog društva u Srbiji raspisuje poziv za trening „Podsticanje OCD na aktivizam kroz naprednu obuku za pisanje predloga projekata“ koji će voditi predstavnici Bečejskog udruženja mladih.

Trening će trajati tri dana i biće održan od 3. do 6. decembra 2020. godine u hotelu Omorika na Tari.

Zbog pogoršanja aktuelne epidemiološke situacije, i pre svega zbog brige za bezbednost i zdravlje učesnika, trening je pomeren sa novembra na decembar, u nadi da će se tada steći povoljni uslovi za održavanje skupova.

Ukoliko se situacija sa virusom COVID-19 ne poboljša, trening će se održati online u istom termunu.

Cilj treninga je povećanje kapaciteta organizacija civilnog društva u Srbiji za pisanje projekata kroz podsticanje na aktivizam, timski rad, razvoj i realizaciju svojih ideja koje su usmerene na pozitivne promene u zajednici.

Trening obezbeđuje osnovno znanje iz oblasti pisanja projekata u civilnom sektoru, a vodiće ga treneri Bečejskog udruženja mladih sa višegodišnjim iskustvom u oblasti pisanja projekata.

Ukoliko želite da:

  • radite na razvoju svojih ideja
  • steknete praktično znanje o projektima i pisanju predloga projekata
  • upoznate se sa najčešćim greškama prilikom pisanja projekata
  • naučite kako da pratite i ocenjujete uspeh realizacije projekta
  • naučite kako da se budžetiraju projektne aktivnosti i kako do donatora

Ovo je pravi trening za vas!

Za učešće na treningu se možete prijaviti popunjavanjem aplikacionog formulara do 20. novembra 2020.godine.

Predviđeno je da treningu prisustvuje do 15 predstavnika organizacija civilnog društva (iz svake selektovane po jedan). Biće kontaktirani samo kandidati koji su prošli selekciju.

Organizator treninga pokriva troškove prevoza* i smeštaja. Za sva dodatna pitanja možete nam se obratiti putem mejla: [email protected]

Resurs centar je projekat koji podržava Evropska Unija, a sprovodi ga konzorcijum organizacija koje predvode Građanske inicijative. Ukoliko mislite da vam ovaj trening ne odgovara, posetite stranicu Resurs centra i pronađite drugi trening koji više odgovara vašim potrebama.

*Prevoz se refundira u visini cene povratne karte nakon dostavljanja originala povratne karte, ili u iznosu cene koštanja karte uz potvrdu sa autobuske stanice.