Radionice u oblastima obrazovanja, zdravlja i umetnosti

0
744

Bečejsko udruženje mladih u partnerstvu sa EU info pointom iz Novog Sada sa zadovoljstvom najavljuje seriju od tri inspirativne radionice u oblastima obrazovanja, zdravlja i umetnosti koje će se realizovati u februaru. Ove angažovane radionice će se održati u prostorijama Mesne zajednice u Bačkom Gradištu, pružajući lokalnoj zajednici priliku da se obogati znanjem i kreativnošću.

Prva u nizu je radionica posvećena medijskoj pismenosti, zakazana za 22. februar, koja će se održati u osnovnoj školi „Svetozar Marković“. Ova radionica je namenjena razumevanju i kritičkom promišljanju medijskih sadržaja, pružajući dragocena znanja u današnjem digitalnom okruženju.

Zatim, 24. februara, pripremili smo posebnu poslasticu za decu uzrasta od 7 do 12 godina – radionicu nazvanu „Muzičke mozgalice“. Ova zabavna i interaktivna radionica podstiče muzičko stvaralaštvo i kreativno razmišljanje kod najmlađih učesnika.

Radionica je otvorena za decu uzrasta 7-12 godina, bez obzira na predznanje muzike ili muzičke sposobnosti. Cilj je razvijanje muzičkih i intelektualnih veština kroz zabavne muzičke igre, koje podstiču motoričke funkcije, koordinaciju, pamćenje, timski rad, kreativnost i druge važne aspekte razvoja. Radionicu vodi profesorka i violinistkinja Gabrijela Benak, sa bogatim iskustvom u klasičnoj muzici, pop muzici i komponovanju. Učesnici će imati priliku da se zabave i istovremeno nauče kroz aktivnosti koje inspirišu i motivišu.

Naposletku, 25. februar rezervisan je za sveukupnu dobrobit, kroz radionicu posvećenu zdravlju i prvoj pomoći. Ova radionica je otvorena za sve uzraste, jer briga o zdravlju treba da bude prioritet za svakog pojedinca.

Svi zainteresovani sa teritorije opštine Bečej su dobrodošli da se pridruže, radujemo se što ćemo zajedno sa lokalnom zajednicom deliti znanje, inspiraciju i radost tokom ovih radionica.

Ukoliko želite da se prijavite za radionicu, slobodno nas kontaktirajte putem društvenih mreža ili putem mejla na adresu [email protected], ili pozivom na broj telefona 0621813979.

Očekujemo vaše prijave i radujemo se vašem učešću na radionici!