Radionica za roditelje: Aktivizam počinje od kuće

0
376

Bečejsko udruženje mladih organizuje javnu akciju za roditelje u okviru projekta „Važno je! – sistemska rešenja za mlade“.

Ova radionica namenjena je isključivo roditeljima/starateljima čija su deca, odnosno mladi, uzrasta između 14 i 20 godina, i koji su motivisani da se upoznaju sa omladinskim radom i omladinskom politikom na lokalnom nivou. Radionica je zakazana za subotu, 30. oktobar u velikoj sali opštine Bečej od 11 do 13 časova, a svi zainteresovani se mogu prijaviti putem online formulara.

Na predavanju roditelji će imati priliku da saznaju nešto više o omladinskoj politici, kreiranju iste, kao i o njenim benefitima za mlade. Tokom prezentacije, upoznaće se i sa radom Bečejskog udruženja mladih i sticanjem znanja i veština kroz omladinski aktivizam.

Radne akcije za roditelje se organizuju u 10 lokalnih samouprava u Srbiji u okviru kampanje “Priključi se i ti. Važno je!” koju sprovodi NAPOR. Kroz program roditeljima će se direktno demonstrirati čitav proces omladinskog rada.

„Važno je! Sistemska rešenja za mlade“ je dobio podršku projekta Vlade Švajcarske „Zajedno za aktivno građansko društvo – ACT“, koji sprovode Helvetas Swiss Intercooperation i Građanske inicijative. 

Drugi o našem događaju:

  1. Javna akcija za roditelje: „Aktivizam počinje od kuće” u subotu u opštini Bečej
  2. BEČEJ : JAVNA AKCIJA ZA RODITELJE „AKTIVIZAM POČINJE OD KUĆE“