Priključi se i ti Saznaj, Deluj, Reši programu!

0
33

Ukoliko imaš između 18 i 30 godina, dolaziš iz Srbije i imaš motivaciju, viziju i želju da učiš i menjaš, onda je „Saznaj, Deluj, Reši (SDR)“ program baš za tebe! 

SDR je osmišljen kako bi ti pomogao da saznaš kako da u svojoj zajednici predložiš i zagovaraš ideju koju imaš, pokreneš inicijativu, umrežiš se sa ključnim akterima i istomišljenicima, te doprineseš razvoju svoje zajednice ili rešavanju nekog problema.

Kroz ovaj program imaćeš priliku da se upoznaš i družiš sa mladima iz cele Srbije, da čuješ korisne informacije od mnogih stručnjaka i stekneš nove veštine koje će ti koristiti u različitim sferama života. Takođe, na kraju programa dobićeš i sertifikat povtrde učešća koji možeš dodati u svoju radnu biografiju.

Program je besplatan, a prijave traju do 31. avgusta do 15 časova i vrše se putem ovog linka. Sve dodatne informacije možete dobiti putem linka ili na Instagram profilu.

Program Saznaj, Deluj, Reši sprovodi Međunarodna fondacija za izborne sisteme (International Foundation for Electoral Systems – IFES).