Prijavite se za učešće u mehanizmu „Građanska stolica“ – sednica SO Bečej zakazana za 18. oktobar

0
16

Petnaesta sednica Skupštine opštine Bečej zakazana je za 18. oktobar u 10 časova u Velikoj sali opštine Bečej, a tim povodom, Bečejsko udruženje mladih i Opšte udruženje preduzetnika Bečej pozivaju građane da se prijave za učešće u mehanizmu „Građanska stolica“.

Dnevni red 15. sednice sastoji se od 11 tačaka.

Prijavni formular može se pronaći OVDE. Popunjene prijave za učešće se šalju na mejl adresu [email protected]. Više detalja o ovom mehanizmu i kako funkcioniše možete pročitati OVDE.

Dnevni red i materijal 15. sednice Skupštine opštine Bečej:

 1. Donošenje Odluke o stipendiranju studenata sa prebivalištem na teritoriji opštine Bečej. Materijal preuzmite OVDE.
 2. Donošenje Odluke o dopunama poslovnika Skupštine opštine Bečej. Materijal preuzmite OVDE.
 3. Donošenje Odluke o izmenama i dopunama Odluke o obrazovanju Štaba za vanredne situacije opštine Bečej. Materijal preuzmite OVDE.
 4. Donošenje Rešenja o izmeni Finansijskog plana Centra za socijalni rad Bečej za 2021. godinu. Materijal preuzmite OVDE.
 5. Donošenje Rešenja o usvajanju Izveštaja o realizaciji Godišnjeg plana vaspitno – obrazovnog rada Predškolske ustanove „Labud Pejović“ Bečej za radnu 2020/2021. godinu. Materijal preuzmite OVDE.
 6. Donošenje Rešenja o davanju saglasnosti na Godišnji plan vaspitno – obrazovnog rada Predškolske ustanove „Labud Pejović“ za radnu 2021/2022. godinu. Materijal preuzmite OVDE.
 7. Donošenje Rešenja o konstatovanju prestanka funkcije direktora Javnog preduzeća „Toplana“ Bečej. Materijal preuzmite OVDE.
 8. Donošenje Rešenja o imenovanju direktora Javnog preduzeća „Toplana“ Bečej. Materijal preuzmite OVDE.
 9. Donošenje Rešenja o imenovanju direktora Ustanove za sportsku i kulturnu aktivnost omladine „Đorđe Predin – Badža“ Bečej. Materijal preuzmite OVDE.
 10. Donošenje Rešenja o imenovanju zamenika sekretara Izborne komisije opštine Bečej. Materijal preuzmite OVDE.
 11. Donošenje Rešenja o razrešenju i imenovanju člana školskog odbora Ekonomsko- trgovinske škole Bečej. Materijal preuzmite OVDE.