Prijavi se na program „Pokreni mehanizam!“

0
139
Foto: unsplash

Želiš da znaš više o društvenom aktivizmu i medijima? Motivisan/na si da informišeš vršnjake o dešavanjima u okruženju? Zanima te snimanje podkasta, TV emisija ili pisanje za internet portale? Voleo/la bi da znaš više o omladinskoj politici na lokalnom nivou?

Bečejsko udruženje mladih poziva sve aktivne i motivisane mlade sa teritorija opština Bečej koji žele da steknu i unaprede svoja znanja i veštine o društvenom aktivizmu i medijima, da se uključe u društvo i informišu javnost o dešavanjima kroz Program za sticanje i unapređenje kompetencija društveno odgovornih mladih „POKRENI MEHANIZAM!“

Glavni cilj programa jeste osnaživanje omladinskih lidera za vršnjačko informisanje o aktuelnim omladinskim temama. U okviru ovog programa biće osnaženo ukupno 10 mladih osoba.

Obuka će se realizovati vikendima u septembru i oktobru, kroz četiri jednodnevna modula.

Nakon uspešno završene obuke za omladinske lidere i aktivnu participaciju u zajednici koja će biti upotpunjena radionicama dikcije, pisanja sinopsisa, snimanja, montaže, žanrova, rubrika, dizajna i rada na terenu, učesnici će od oktobra do decembra učestvovati u radu online portala MojBečej.rs, kao i na snimanju podkasta „Bumovanje“, nakon čega će dobiti sertifikate. Učešće na aktivnostima u okviru projekta je besplatno, kao i nastavni materijal.

Kriterijumi prijave:
– Starost od 15 do 30 godina;
– Motivacija za aktivno učešće u obuci i rad u medijima;
-Mogućnost pohađanja programa u celosti;

Prijava je otvorena do 10. septembra putem ONLINE FORMULARA, a 10 učesnika/ca koji prođu proces selekcije biće blagovremeno obavešteni. 

Projekat se realizuje uz podršku opštine Bečej u okviru Konkursa za finansiranje programa udruženja u oblasti omladinske politike iz budžeta opštine Bečej za 2021. godinu.

Kontakt osoba: Gordana Adamov | 064/4194744 | [email protected]

Ingyenes kompetenciafejlesztési képzés