Predstavnica BUM-a na treningu upravljanja ljudskim resursima

0
33

Ukupno dvanaest predstavnika i predstavnica organizacija civilnog društva, među kojima je bila i predstavnica Bečejskog udruženja mladih, imali su priliku ove nedelje da pohađaju trening Resurs centra o upravljanju ljudskim resursima.

Tokom dva dana učesnici/ce su se upoznali sa modelom upravljanja ljudskim resursima, zakonskoj regulativi u oblasti rada i zapošljavanja, kao i kako se meri radni učinak i vrši procena razvoja zaposlenih.

– Trening je bio izuzetno interaktivan i imali smo priliku da tokom dva dana međusobno razmenimo dobra i ona „manje dobra“ iskustva kada je u pitanju upravljanje ljudskim resursima. Znanje koje sam na treningu stekla pružilo mi je osnovu za dalji razvoj veština u ovoj oblasti, koje mi je neophodno kako bih dobro obavljala svoju funkciju u organizaciji, rekla je Gordana Adamov.

– Učili smo o tome koje su sve uloge menadžera, kako i kada da dajemo feedback, kako se radi evaluacija i kako izgleda ciklus upravljanja radnim učinkom. Dobili smo sve neophodne smernice u kom pravcu dalje da nadograđujemo naše znanje, što će biti moj zadatak u narednom periodu.

Trening je održan 24. i 25. novembra u prostoru „Miljenko Dereta“, a vodila ga je finansijska direktorka i osoba zadužena za upravljanje ljudskim resursima u Građanskim inicijativama Nada Likar.