Poziv za učešće u debati o javnim nabavkama

0
22

Sa zadovoljstvom Vas pozivamo da učestvujete u debati „Izazovi javnih nabavki na lokalnom nivou” u ponedeljak 8. jula 2024. godine u maloj sali opštine Bečej od 12 sati.

Tema debate je od izuzetne važnosti za našu lokalnu zajednicu i očekujemo konstruktivnu diskusiju o unapređenju procesa javnih nabavki.

Debatu moderiraju predstavnici Bečejskog udruženja mladih uz podršku Jovane Topić, sertifikovane službenice za javne nabavke, stoga možete očekivati konkretne odgovore i pojašnjenja na pitanja i nedoumice vezano za sistem javnih nabavki u Republici Srbiji.

Kroz aktivno učešće organizacija, institucija, opštinskih službi i kompanija, imaćemo priliku da razmotrimo aktuelne izazove, identifikujemo najbolje prakse i razmotrimo moguće inovativne pristupe u cilju poboljšanja podsticajnog okruženja za veće učešće lokalnih ponuđača u postupcima javnih nabavki.

Formulisanjem preporuka nakon debate obezbediće se da komentari i ideje budu pretočene u konkretne inicijative koji će voditi ka unapređenju procesa javnih nabavki. Ukoliko imate dodatna pitanja ili zahteve, slobodno nas kontaktirajte putem imejla [email protected] ili putem telefona 062/373-427.

Debata u Bečeju je jedna od 30 koliko u isto toliko gradova i opština koje projektni tim realizuje širom Srbije u okviru projekta „Manje korupcije, bogatije društvo“.

Projekat sprovode Bečejsko udruženje mladih, Užički centar za ljudska prava i demokratiju i Podrinjski antikorupcijski tim uz podršku Ministarstva spoljnih poslova Kraljevine Holandije kroz MATRA program.