Poziv za obuku „Komunikacija i javni nastup“

0
88

Udruženje „Tako cool!“, u saradnji sa partnerima na projektu, poziva sve aktivne i motivisane mlade sa teritorije opštine Bečej, koji žele da steknu i unaprede svoja znanja, veštine i kompetencije u vezi sa komunikacijom i javnim nastupom, da se prijave za obuku „Komunikacija i javni nastup“.

Učesnicima će se približiti javni nastup kao veština, značaj prvog utiska, ali i šta su to slabosti i snage govornika. Pored toga, mladi će biti obučeni da pripreme govor sa adekvatnom strukturom. Takođe, biće reči o stavu, neverbalnoj i asertivnoj komunikaciji.

Učesnici će dobiti praktične savete kako da suzbiju tremu, da razumeju poruku u raznim vidovima komunikacije, a poseban deo obuke zauzeće komunikacija u kolektivu, a u okviru toga uloge u timu.

Link za prijavu možete pronaći OVDE.

Za obuku se mogu prijaviti mladi sa teritorije opštine Bečej od 15 do 30 godina starosti, a obuka je besplatna. Prijave su otvorene do ponedeljka 16. decembra.

Radionica će se održati u utorak, 17. decembra, od 10.30 do 16 sati u prostorijama Kreativnog centra Gradskog pozorišta Bečej, a broj učesnika je ograničen.

Obuka „Komunikacija i javni nastup“ se realizuje u okviru projekta „Egyenlő esély minden fiatalnak- Jednaka šansa za sve mlade“ uz podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.