Otvorene prijave za Zimsku školu informacionih tehnologija

0
115

Udruženje „Tako cool!“ poziva sve aktivne i motivisane mlade sa teritorije opštine Bečej, koji žele da steknu i unaprede svoja znanja i veštine u oblastima grafičkog i web dizajna, i kroz Mikrotik sertifikovani program da se prijave za Zimsku školu informacionih tehnologija.

Prethodnih godina u Srbiji interesovanje za sve tehničke nauke značajno je opalo, dok je potražnja za kadrovima iz tih oblasti porasla. Sve veća zastupljenost interneta u svim sferama života doprinosi povećanju i stvaranju novih poslovnih aktivnosti i očekuje se pojava preduzeća koja će biti specijalizovana za podršku internetu.

S obzirom na to smatramo da će osnove koje mladi nauče u okviru Zimske škole informacionih tehnologija biti od velikog značaja za povećanje njihove zapošljivosti. Znanja, veštine i sposobnosti iz oblasti grafičkog, web dizajna i Mikrotik sertifikovane obuke kroz koje će biti osnaženo 40 mladih sa teritorije opštine Bečej će biti dovoljni da se mogu prijaviti za freelance poslove. Zimska škola informacionih tehnologija će trajati 3 meseca.

Prijave su otvorene do 20. septembra, a zainteresovani se mogu prijaviti za jedan od tri ponuđena kursa:

* Grafički dizajn (Adobe Photoshop, Adobe Ilustrator)
* Web dizajn (HTML, CSS, Javascript)
* MikroTik (MTCNA – MikroTik Certified Network Associate i MTCTCE – MikroTik Certified Traffic Control Engineer, međunarodno priznate sertifikovane obuke)

Formular za prijavu potražite OVDE.

Zimska škola informacionih tehnologija se realizuje u okviru projekta „Egyenlő esély minden fiatalnak – Jednaka šansa za sve mlade“ uz podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.