Otvorene prijave za „Građansku stolicu“ – sednica SO Bečej zakazana za 30. septembar

0
7

Četrnaesta sednica Skupštine opštine Bečej zakazana je za 30. septembar u 10 časova u Velikoj sali opštine Bečej, a tim povodom, Bečejsko udruženje mladih i Opšte udruženje preduzetnika Bečej pozivaju građane da se prijave za učešće u mehanizmu „Građanska stolica“.

Dnevni red 14. sednice sastoji se od 12 tačaka.

Prijavni formular može se pronaći OVDE. Popunjene prijave za učešće se šalju na mejl adresu [email protected]. Više detalja o ovom mehanizmu i kako funkcioniše možete pročitati OVDE.

Dnevni red i prateći materijal pogledajte u nastavku:

1.Donošenje Odluke o oslobađanju od plaćanja zakupnine za površine javne namene u svojini opštine Bečej u svrhu postavljanja letnjih i zimskih bašti. Materijal preuzmite OVDE.

2. Donošenje Rešenja o davanju saglasnosti na Program rada Turističke organizacije opštine Bečej za 2021. godinu. Materijal preuzmite OVDE.

3. Donošenje Rešenja o davanju saglasnosti na izmenu finansijskog plana Ustanove za sportsku i kulturnu aktivnost omladine Bečej „Đorđe Predin Badža” za 2021. godinu. Materijal preuzmite OVDE.

4. Donošenje Rešenja o davanju prethodne saglasnosti na odluku upravnog odbora Narodne biblioteke Bečej na raspisivanje i sprovođenje javnog konkursa za imenovanje direktora Narodne biblioteke Bečej. Materijal preuzmite OVDE.

5. Donošenje Rešenja o davanju saglasnosti na Prve izmene i dopune programa rada JP Кomunalac Bečej za 2021. godinu. Materijal preuzmite OVDE.

6. Donošenje Rešenja o davanju saglasnosti na Prve izmene i dopune posebnog programa korišćenja sredstava iz budžeta opštine Bečej JP „Komunalac“ Bečej za 2021. godinu. Materijal preuzmite OVDE.

7. Donošenje Rešenje o otuđenje zemljišta javne svojine opštine Bečej (parcela br. 6065/2 КO Bečej). Materijal preuzmiteOVDE.

8. Donošenje Rešenje o otuđenja građevinskog zemljišta javne svojine opštine Bečej (parcela br. 6093 КO Bečej). Materijal preuzmite OVDE.

9. Donošenje Rešenja o prestanku funkcije i imenovanju direktora Gradskog pozorišta Bečej. Materijal preuzmite OVDE .

10. Donošenje Pešenja o određivanju doktora medicine Doma zdravlja Bečej Bečej za stručno utvrđivanja vremena i uzroka smrti umrlih izvan zdravstvene ustanove i izdavanje potvrde o smrti. Materijal preuzmite OVDE.

11. Donošenje Rešenja o imenovanju predsednika Saveta za budžet i finansije. Materijal preuzmiteOVDE.

12. Donošenje Rešenja o imenovanju predsednika Кomisije za predstavke i žalbe. Materijal preuzmite OVDE.