Otvoren poziv za volontere na Međunarodnoj studentskoj nedelji u Beogradu

0
46

Međunarodna studentska nedelja u Beogradu, 13. po redu, će se ove godine održati od 14. do 22. jula pod sloganom „Budućnost zove“, a domaći i strani učesnici će imati priliku da uživaju u raznovrsnim manifestacijama zabavno-edukativnog karaktera.

Pozivamo sve zainteresovane mlade da učestvuju u organizaciji najvećeg studentskog festivala u Jugoistočnoj Evropi. Volonteri na festivalu će dobiti mogućnost da steknu raznovrsna korisna iskustva poput veština organizovanja i upravljanja događajima, druženja sa vršnjacima iz čitavog sveta i upoznavanja njihovih kultura. S obzirom na to da je projekat internacionalnog karaktera, zvanični jezik festivala je engleski – navode iz organizacije.

Postoji ukupno četiri volonterska sektora: mladi koji će koordinisati grupama učesnika prilikom održavanja različitih manifestacija, a samim tim će biti u stalnoj, neposrednoj komunikaciji sa njima, zatim volonteri/ke koji će biti na raspolaganju učesnicima prilikom dolaska, smeštaja i upoznavanja sa osnovnim informacijama tokom festivala, sektor logistika i sektor koji čine media volonteri/ke, zaduženi da prave video snimke i fotografije u toku festivala.

Uslov za konkurisanje jeste da zainteresovani imaju između 18 i 30 godina, da imaju mesto boravka u Beogradu, kao i dobro poznavanje engleskog jezika.

Rok za prijavljivanje volontera je 17. maj, a potrebno je popuniti prijavni formular. Više informacija nalazi se na sajtu Međunarodne studentske nedelje u Beogradu.