Organizovan prevoz na Fruškogorski maraton

0
1331

Bečejsko udruženje mladih uz podršku opštine Bečej i ove godine organizuje besplatan prevoz na Fruškogorski maraton, koji će se održati 22. aprila. Broj mesta je ograničen.

– Pozivamo mlade sa teritorije naše opštine da krenu na 40. planinarski maraton na Fruškoj gori, da poboljšaju svoju psihofizičku kondiciju, započnu bitku za zdrav zivot i provedu lep dan u druženju u prirodi daleko od kompijutera i interneta. Autobus „Bečejprevoza“ je obezbeđen uz pomoć opštine Bečej, te je prevoz na maraton besplatan. BUM kao i svake godine organizuje prevoz i ne preuzima odgovornost za učesnike tokom maratona, ističe Aleksandar Đekić iz BUM-a.

Jelena Mitrović dalje navodi da je polazak na maraton sa autobuske stanice sa polaskom u 6.30 časova, a povratak je planiran za 17 časova sa Popovice.

– Broj mesta je ograničen, pa pozivamo mlade sa teritorije naše opštine da se što pre prijave, putem sledećeg linka, jer će sudeći prema našem iskustvu godinama u nazad, interesovanje biti veliko. Za sve maloletne učesnike neophodno je da roditelji ili staratelji potpišu saglasnost, bez koje oni neće moći krenuti sa nama na put, zaključuje Jelena Mitrović.

Više informacija o Fruškogorskom maratonu možete pogledati na sledećem linku. 

Organizovanje odlaska na maraton na Fruškoj gori jedna je od tradicionalnih aktivnosti koju realizuje Bečejsko udruženje mladih.