Online edukativni serijal radionica za mlade – Otkrijte svoje potencijale!

0
57
Novosadski edukativni centar

Zanima li te kako da otključaš svoje potencijale, da ostvariš efikasnu komunikaciju, izgradiš dobre odnose sa drugima i da stekneš znanja iz oblasti mentalnog zdravlja mladih ili finansijskog obrazovanja? Ukoliko je tvoj odgovor „DA“, ovaj tekst je za tebe!

Novosadski edukativni centar organizuje seriju besplatnih online radionica za mlade koji imaju do 30 godina, na koje možeš baš ti da se prijaviš popunjavanjem prijavnog formulara.

Organizatori navode da kroz ove radionice žele da testiraju i promovišu inovativna rešenja za poboljšanje zapošljavanja mladih iz osetljivih grupa, te da podignu svest javnosti o potrebi njihovog zapošljavanja. Cilj radionica jeste povećanje broja mladih ljudi koji imaju relevantna znanja i veštine za (samo)zapošljavanje, dostojne poslove i socijalno preduzetništvo.

Ciklus radionica biće započet sa radionicom „Pokreni se, pronađi se“ koja je planirana za 26. januar i u njoj će učesnici učiti kroz igru, a u narednoj radionici, zakazanoj za 31. januar otključaće svoje potencijale.

Takođe će predstaviti sebe i svoj hobi uz kreativne alatke 2. februara, a zatim i učiti o efikasnoj komunikaciji i izgradnji dobrih odnosa sa drugima, što je planirano za 7. februar. Dva dana kasnije, 9. februara, učesnici i učesnice će imati priliku da saznaju više o emocijama i mentalnom zdravlju mladih, a ovaj edukativni serijal završiće se 16. februara uz radionicu finansijskog obrazovanja.

Sve radionice počinju u 19 časova i svi mladi su dobrodošli da unaprede svoja znanja putem ovog kreativnog online programa, a uz mentorsku podršku.