Omladinski serijal „Bumovci za vas kod kuće“: Preporuke za čitanje

0
119

Povodom ove vanredne situacije članovi Bečejskog udruženja mladih pokrenuli su serijal emisija za mlađe i starije sugrađane, u cilju da ih motivišu da što više ostanu u svojim domovima i da im daju ideje kako da kvalitetno provedu slobodno vreme.

U drugoj emisiji našeg omladinskog serijala možete čuti predloge za čitanje, koje vam preporučuje Ana Bogojev, studentkinja pedagogije Filozofskog fakulteta u Novom Sadu i jedna od organizatora Novosadske razmene knjiga.

– S obzirom na to da je situacija u državi takva kakva je, da se svi nalazimo u nekoj vrsti karantina ili izolaciji, ja sam želela da vam predstavim tri knjige koje možete čitati dok ste u izolaciji. Knjige možete da pronađete i u elektronskom formatu na aplikaciji „Bookmate“ koja uz kod SEDIGDESI nudi mesec dana besplatnog čitanja, a takođe ih možete naći i na Delfi aplikaciji preko koje možete kupiti onlajn knjige i koja vam takođe nudi jednu knjigu besplatno uz kod Delfi20 kaže Ana Bogojev.

Ona je za ovu emisiju omladinskog serijala predstavila knjige „Beleške jedne Ane“ Mome Kapora, roman „Kad je Niče plakao“ koju je pisao Irvin D. Jalom i knjigu „Moja genijalna prijateljica“ Elene Ferante.

#OstaniKodKuće