Odigrane još jedne „Igre bez granica“!

0
42

Još jednu godinu u nizu, na otvorenim bazenima u Bečeju, uspešno su sprovedene BUMove “Igre bez granica”, te je ovo još jedan Međunarodni dan mladih koji smo obeležili uz 11 letnjih disciplina i nezaboravnu zabavu.

Iako je ovogodišnji odziv bio dosta manji u odnosu na prethodne godine, utisci učesnika, kao i sudija su vrlo pozitivni, a takmičarski duh je svakako bio prisutan.

Ovom prilikom, takmičari su se oprobali u različitim disciplinama koje su se odvijale na vodi ili na travi, poput veslanja lopaticama, trke u džakovima, mokrih majica, sunđera i kantica, traženja reči, kao i mnoge druge.

Prvo mesto odnela je ekipa “Three little birds” čiji su članovi Marton Palotaš, Janoš Horvat i Šamuel Palotaš, dok su drugo mesto zauzeli članovi ekipe “Dva i po muškarca” čiji su predstavnici Besenyi Ervin, Oszkar Lukacs i Kasas Kristian. Treće mesto zauzeli su Marko Lončarski, Stefan Nićin i Borjan Davkovski iz ekipe “Bravari”, a sve tri ekipe nagrađene su vrednim nagradama. 

Ovim putem se još jednom zahvaljujemo svima koji su obezbedili nagrade za naše takmičare, a to su – Sportski centar, HSB centar, Super klopa, Burger Time, FitPark teretana i knjižara Stil.

Hvala svim mladima koji su ulepšali ovaj dan i pridružili se našim “Igrama bez granica”, a mi se nadamo da će nam se još veći broj mladih pridružiti naredne godine. 

Za sve one koje su propustili priliku da se priključe ovom događaju, 20. avgusta nas očekuje Vojvođanska olimpijada starih sportova koja deli zabavu i takmičarski duh sa Igrama, a svi zainteresovani se mogu prijaviti putem linka.