KZM: Javni poziv za obuku i uključivanje u Servis za informisanje mladih

0
104

Kancelarija za mlade opštine Bečej poziva sve aktivne i motivisane mlade sa teritorije naše opštine da steknu i unaprede znanja i veštine o društvenom aktivizmu, javnom informisanju i medijima, te da se uključe u zajednicu i informišu javnost o za mlade bitnim temama i o aktivnostima Kancelarije za mlade opštine Bečej kroz Servis za informisanje mladih.

Projekat će se realizovati kroz četiri dvodnevna modula obuka (Omladinsko liderstvo, Osnovni medijski modul, Televizijski modul, Elektronski mediji i istraživačko novinarstvo) u februaru, a nakon uspešno završene obuke učesnici će biti uključeni u rad Servisa za informisanje mladih i na praksi u redakciji portala „MojBečej“, gde će moći da se iskažu pisanju i kreiranju medijskih sadržaja, nakon čega će dobiti sertifikate.

Kriterijumi:
Starost do 30 godina;
Motivacija za aktivno učešće u obuci i rad u medijima;
Mogućnost pohađanja programa u celosti;

Prijavljivanje traje do 26. januara, putem formulara, a rezulatati konkursa će biti objavljeni 28. januara 2018. godine putem sledećeg linka.

Učešće na aktivnostima u okviru projekta je besplatno, kao i nastavni materijal i ishrana koje pokriva organizator.

Više informacija možete dobiti svakog radnog dana od 7 do 15h u Kancelariji za mlade opštine Bečej, ulica Glavna 47 u Bečeju ili putem naše FB stranice.

Kontakt osoba: Saša Marić, tel: 065/54-11-247 ili putem maila: [email protected]

Projekat „Ka većoj održivosti i vidljivosti u sprovođenju omladinske politike na teritoriji opštine Bečej“, realizuje Kancelarija za mlade opštine Bečej u partnerstvu sa Bečejskim udruženjem mladih, a finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije.