KOMS: Nagradni konkurs „Brinem o svom zdravlju“

0
7

Krovna organizacija mladih Srbije povodom Svetskog dana zdravlja raspisuje nagradni konkurs na temu BRINEM O SVOM ZDRAVLJU koji realizuje u okviru Zdravo Dvadesete programa i uz podršku Galenike a.d. Beograd.   

Ovim putem KOMS poziva sve mlade da na kreativan način pokažu kako brinu o svom zdravlju i motivišu time i druge mlade da čine isto. Za najkreativnije, obezbeđene su i super nagrade.

– Pokažite nam na kreativan način kako brinete o svom zdravlju. Snimite video ili TikTok, neki izazov ili uputstvo i pokažite nam jedan deo svog dana, ili rutinu – na koji način jedna mlada osoba vodi računa o svom zdravlju. Kako ostati motivisan? Kako pobediti loše navike i razviti dobre?  Ukoliko meditiraš, kako meditiraš – koju muziku slušaš ili meditiraš u tišini?  Koja je tvoja ruta za trčanje, da li preporučuješ neki park ili stazu? Da li sam/a sebi pripremaš zdrav obrok, koji je tvoj recept? Da li više voliš da treniraš napolju ili unutra? Kako izgleda tvoj dan? 

Kome je konkurs namenjen i kako se prijaviti

Konkurs je namenjen mladim građanima i građankama Republike Srbije (od 15 do 30 godina), a svi zainteresovani se mogu prijaviti slanjem prijave na mejl [email protected] sa naznakom ZA NAGRADNI KONKURS: BRINEM O SVOM ZDRAVLJU, koja sadrži:

1) ime i prezime
2) godinu rođenja
3) kontakt mejl i kontakt telefon
4) video (format video sadržaja: instagram reels-a, tiktok videa, youtube videa; video dostavljate putem linka videa (ukoliko je objavljen na društvenoj mreži) ili wetransfera)

Nagrade su sledeće:

  1. nagrada – SMART WATCH
  1. nagrada – FITNES NARUKVICA
  1. nagrada – FITNES NARUKVICA

Rok za prijavu na konkurs je 7. maj do 23:59 časova, a rezultati će biti saopšteni do kraja maja.

Za dodatne informacije budite slobodni da kontaktirate programsku asistentkinju Milju Zdravković putem imejla [email protected] ili na broj +38169738445, radnim danima od 9 do 17 časova.