21.1 C
Becej, RS

Da li razmišljaš? Šta je to što si kao pojedinac učinio da doprineseš da tebi i tvom okruženju bude bolje?

Da li razmišljaš? Koja su tvoja prava? Imaš li obaveze? Ko donosi odluke? Zašto tebe niko ništa ne pita? Da li možeš da utičeš na promene? Kako možeš da se uključiš?

Bečejsko udruženje mladih – BUM je nastalo kao proizvod ideja i godina bavljenjem neformalnim aktivizmom grupe mladih koji nisu odustali od želje da nešto promene u Bečeju.

Zamisao BUM-a je da okupi što više mladih stanovnika naše opštine kako bismo razbili monotoniju u Bečeju, koja je, nažalost, sve sivlja. Budućnost ostaje na nama, zato je krajnje vreme da se udružimo, podignemo svest mladih i vremenom pokažemo da nije potrebno bežati u druge sredine, jer i naš grad pruža kvalitetne sadržaje i mogućnosti.

Pisanjem projekata, organizovanjem tematskih dešavanja, aktivnosti koje podstiču kreativnost, ekološku svest, sportski duh, edukuju ali i zabavljaju, probudićemo naš grad i truditi se da stvorimo brend mlade organizacije koja je okupila energiju mladih i odlučila da samostalno osmisli programe koji će vremenom postati prepoznatljivi i tradicionalni.

Šta čekate? Pridružite nam se! Podelite sa nama svoje ideje, šta sve to Bečej nudi a da je zapostavljeno i neiskorišćeno? Zajedno ćemo pokrenuti inicijative, zacrtati ciljeve, a zatim ih zajednički realizovati.

Došlo je vreme da se čuje glas i vidi osmeh bečejske omladine… 🙂