„Jednaka šansa za sve mlade 3”: Poziv na obuku „Aktivno traženje posla“

0
28
Aktivno traženje posla
Aktivno traženje posla

Udruženje „Tako cool!“ u partnerstvu sa Bečejskim udruženjem mladih realizuje obuku „Aktivno traženje posla“ u okviru projekta „Egyenlő esély minden fiatalnak 3 – Jednaka šansa za sve mlade 3“ koji finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije.

-Pozivamo sve motivisane mlade koji žele da steknu i unaprede svoja znanja, veštine i kompetencije u vezi sa angažovanjem i aktivnim traženjem posla, kako da napišu CV, motivaciono i propratno pismo, kao i simulacija poslovnog intervjua, kažu organizatori.

Projekat „Egyenlő esély minden fiatalnak 3 – Jednaka šansa za sve mlade 3“ se bavi pripremom i realizacijom sadržaja usmerenih ka povećanju zapošljivosti mladih sa teritorija opština Bečej i Temerin.

Na ovoj obuci učesnici će se susresti sa primerima dobre prakse u pisanju radnih biografija i propratnih pisama, motivacionog pisma, kako za posao tako i za stipendije. Takođe, radiće se simulacije poslovnog intervjua, kroz koju će se istaći važnost govora tela. Sve teme i tehnike predavanja rade se u cilju sticanja veština i dobijanja znanja kako bi se povećale šanse za zapošljivost mladih.

Pohađanje obuke je besplatno, kao i nastavni materijal koji pokriva organizator. Polaznicima će biti uručen zvanični sertifikati nakon uspešnog završetka obuke.

Kriterijumi za pohađanje obuke je:

Starosna dob učesnika i učesnica 15-30 godina

Postojanje motivacije za aktivno učešće u obuci

Celodnevna obuka „Aktivno traženje posla“ će biti organizovana u sredu 12. aprila 2017. godine, od 10 do 17 sati, u Centru za decu i mlade u Bečeju, Glavna 47. Prijavljivanje traje do 11. aprila 2017. godine. Prijave poslati na 062/709-599 ili mejlom [email protected], kontakt osoba Maja Bukurov.

Više informacija o obuci i načinu prijave možete dobiti svakog radnog dana u kancelariji Bečejskog udruženja mladih, Glavna 47, Bečej. Kontakt osoba Maja Bukurov, telefon 062/709-599, ili putem imejla: [email protected]