Ingyenes könyvelési és szerb nyelvi tanfolyam indul Óbecsén

0
44

A Tako cool Egyesület szervezésében és az Óbecsei Ifjúsági Szervezettel (BUM) együttműködésben könyvelési képzés indul Óbecsén, amelyre olyan 15 és 30 év közötti fiatalok jelentkezését várják, akiket érdekel az üzletvitel, valamint a könyvelés.

A képzésen főkönyvi és árukönyvvitelt fognak oktatni, és a képzés végén elvégzett teszt eredményei alapján a résztvevők igazolást kapnak majd a tanfolyam elvégzéséről. Az órákat hétfői és szerdai napokon tartják 19:30 és 21 óra között az óbecsei önkormányzat kistermében. A három hónapos tanfolyam szeptember 23-án kezdődik, és december 23-án kerül sor a tesztírásra. Ugyancsak szeptember 23-án ingyenes szerb és magyar nyelvtanfolyam is kezdődik. Az oktatás három hónapig tart, és heti két alkalommal kerül majd sor két iskolai óra megtartására.

A tanfolyamokat az Ifjúsági és Sportminisztérium által támogatott Egyenlő esély minden fiatalnak – Jednaka šansa za sve mlade elnevezésű projekt keretében szervezik meg. Az érdeklődők szeptember 21-éig a [email protected] e-mail címre küldjék el nevüket, születési adataikat, lakcímüket és telefonszámukat.