Humanitarna revija kućnih ljubimaca u petak, 9. septembra!

0
64

Naša tradicionalna akcija „Pruži šapu, budi drug!“ vas čeka u petak, 9. septembra na platou ispred opštine, ali u malo drugačijem svetlu, jer ove godine i vaši ljubimci mogu prošetati našom pistom!

Pored druženja sa psima iz azila koje možete i udomiti, na druženje možete povesti i svoje ljubimce jer ove godine nas čeka i humanitarna izložba kućnih ljubimaca. Svi su dobrodošli, a jedini uslov jeste da su prijateljski nastrojeni i raspoloženi za druženje.

Kotizacije nema, ali je tu dobrovoljni prilog koji će biti usmeren za pomoć bečejskom azilu, a donacije mogu biti u vidu novca, hrane za pse, ćebadi, igračaka i slično.

Prijave su otvorene putem maila [email protected], broja telefona 069/3005531, kao i na licu mesta pre početka događaja. Takođe, za najslađe ljubimce spremne su i simbolične nagrade!

Svedoci smo da je problem pasa lutalica godinama prisutan u našoj opštini. Naša humanitarna akcija ima za cilj da, sa jedne strane, pomogne napuštenim psima da pronađu novi dom i da kroz prikupljene donacije pomognemo rad azila. Sa druge strane, želja nam je da promovišemo odgovorno vlasništvo u Bečeju koje, pored obezbeđivanja osnovnih uslova za život naših ljubimaca, podrazumeva vakcinaciju, čipovanje i sterilizaciju kako bi se sprečila pojava neželjenog potomstva koje se ili izbacuje na ulicu ili poklanja, i to u vreme kada azil zbrinjava na stotine pasa koji nemaju svoj dom.

Kako bismo to postigli, neophodna nam je pomoć svih sugrađana i sugrađanki u rešavanju problema koji pogađa sve. Zato pozivamo sve zainteresovane koji žele da prošetaju svoje manekene i manekenke da nam se pridruže na gradskom trgu u petak, 9. septembra, od 17 časova. Naravno, svi oni koji su u potrazi za novim članom porodice, ovo je prilika da se upoznate sa psima iz azila koji jedva čekaju da pronađu novi dom! Vidimo se!

Drugi o našoj akciji:

  1. БУМ: „Пружи шапу, буди друг!“ у петак
  2. „Pruži šapu, budi drug!“ u petak u centru Bečeja