Formular za budžetske prioritete je otvoren do 16. novembra

0
528

Podsećamo vas da je u toku prikupljanje budžetskih prioriteta u okviru akcije „Budžet po meri građana – I ti se pitaš“ koje traje do 16. novembra. Prioritete građani mogu predložiti putem elektronskog upitnika.

Oni sa najviše glasova će senaći na glasačkom listiću, a glasački dani su 5. i 6. decembar, s tim da preporučujemo građanima da zbog aktuelne situacije sa korona virusom glasanje obave putem interneta.

Ovog puta na raspalaganju je 50 miliona dinara, što je za pola manje u odnosu na prošlu godinu, a razlog tome je nepovoljna situacija sa korona virusom koja se odražava i na stanje u budžetu.

Takođe, u toku je obilazak Mesnih zajednica u opštini Bečej, gde u okviru okruglog stola građani imaju priliku da razgovaraju o problemima iz nadležnosti lokalne samouprave sa predsednikom opštine Draganom Tošićem.

U nastavku možete pogledati kako su protekli ovogodišnji okrugli stolovi koji su do sada održani. Javna rasprava o budžetu za narednu 2021. godinu predviđena je za 11. decembar u 17 sati.

Okrugli sto u Bačkom Gradištu

Drugi okrugli sto održan u II Mesnoj zajednici u Bečeju

Okrugli sto za građane I Mesne zajednice u Bečeju

Razgovor o budžetskim prioritetima meštana III Mesne zajednice u Bečeju

Okrugli sto u Mesnoj zajednici u Mileševu zakazan je za danas, 3. novembar, od 18 sati.