Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Zavirite u japanski dvor i prelepe carske vrtove uz društvenu igru „Takenoko“

14 јула, 2023 od 18:00 do 22:00

Da li si zamišljao nekada kako je to živeti na japanskom dvoru i šetati kroz prelepe carske vrtove? Ukoliko je tvoj odgovor „Da“, BUM-ovo veče društvenih igara je prava prilika da iskusiš ovo!

U nastavku te upoznajemo sa društvenom igrom „Takenoko“ koju možeš isprobati u petak, 14. jula od 18 časova, a na adresi Glavna 47 u Bečeju.

Nekada davno, japanski dvor posetio je kineski car i tom prilikom poklonio veliku pandu kao simbol mira japanskom caru. Iako je mir uspostavljen između ova dva carstva, u dvor je donet nemir jer članovi dvora moraju da održavaju carevu omiljenu baštu dok se panda šeta po njoj i jede bambus na koji naiđe.

U ovoj igri treba da obrađujete i negujete baštu gajeći jednu od tri vrste bambusa, a sve uz pomoć carskog baštovana, dok u isto vreme morate obratiti pažnju na nezasitu glad pande. Ulogu ima i sreća jer kockica vremenskih prilika takođe utiče na uzgoj bambusa, kao i karte zadataka, štapići za navodnjavanje i slično.

Onaj igrač koji najbolje bude održavao svoj deo bašte i koji uspe da uzgoji najviše bambusa, te da udovolji glad pande, pobednik je igre.

Da li ćete uspeti u uzgoju ove bašte saznaćemo na BUM-ovoj večeri društvenih igara! Vidimo se u petak od 18 časova.

Organizer

BUM
Phone:
063544321
Email:
office@bum-becej.org

Venue

Centar za decu i mlade Bečej
Glavna 47
Bečej, Srbija
+ Google Map