Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Veče društvenih igara: Istražite Evropu i ove subote

22 јула, 2023 od 18:00 do 22:00

Da li si nekada zamišljao kako je to putovati vozom kroz nepoznate krajeve, istraživati Evropu ili Ameriku? U subotu u 18 časova ukrcaćemo se na voz koji kreće sa stanice Glavna 47 i saznati upravo to. Zato ne zaboravi da okupiš ekipu i povedeš ih na veče društvenih igara!

Savršen početak vikenda jeste uz društvene igre ili putovanja, pa zato ove subote spajamo baš te dve stvari. Danas vam predstavljamo igru „Ticket to ride“ koja je smeštena u 20. veku i stavlja vas u ulogu jednog od vlasnika železnica.

U doba kada su vozovi primarno prevozno sredstvo, važno je da budete najbolja železnica, a to ćete postići spajanjem ruta koje dobijate na početku igre. Što dužu rutu zauzmete, više bodova dobijate! Takođe, trudite se da ih ispunite što više i osvojite dodatne poene.

S obzirom da je broj vozova ograničen, morate dobro paziti na to kojim putem idete, ali i da vam neki drugi igrač ne zauzme rutu. Voziće postavljate uz pomoć kartica u bojama koje se podudaraju sa bojama pruga.

Za igranje ove igre, potrebno je svega 30 minuta, pa ćete imati i vremena da istražite našu kolekciju koja broji oko 120 društvenih igara.

Veče društvenih igara vas čeka na adresi Glavna 47 u subotu, 22. jula u 18 časova! Pazite da ne propustite voz!

Organizer

BUM
Phone:
063544321
Email:
office@bum-becej.org

Venue

Centar za decu i mlade Bečej
Glavna 47
Bečej, Srbija
+ Google Map