Loading Догађаји

« All Догађаји

  • Овај догађај је прошао.

Otvorena vrata na temu „Priprema završnih računa za organizacije civilnog društva“

16 децембра, 2019 od 17:00 do 20:00

Bečejsko udruženje mladih jednom mesečno otvara svoja vrata za savetovanje iz najrazličitijih oblasti rada organizacija civilnog društva na teritoriji Vojvodine! Tim povodom, u ponedeljak 16. decembra, od 17 do 20 časova, prostorije BUM-a otvorene su za sve predstavnike OCD-a na temu „Priprema završnih računa za organizacije civilnog društva“.

Prepoznajemo napore koje udruženja svakodnevno čine kako bi svoju zajednicu učinili boljom i znamo sa kojim izazovima se udruženja susreću u svom radu. Zato i organizujemo „Otvorena vrata“ – priliku da predstavnici udruženja ostvare kontakt „licem u lice“ sa ekspertima „Resurs centra za organizacije civilnog društva u Srbiji“, te potraže i dobiju savet na bilo koju temu od značaja za rad udruženja.

„Otvorena vrata“ koja organizuje Bečejsko udruženje mladih održaće se u prostorijama udruženja, na adresi Glavna 47, u Bečeju.

„Otvorena vrata“ se organizuju u okviru projekta „Resurs centar za organizacije civilnog društva u Srbiji“podržanom od strane Evropske Unije. Ulogu resurs centara vrše Građanske inicijative u saradnji sa partnerskim organizacijama, lokalnim resurs centrima: BUM Bečej, Forca Požega i Narodnim parlamentom, kao i ostalim partnerima: Trag fondacijaSrbija u pokretuCentar za socijalnu politiku i Catalyst Balkan.

Ukoliko vas zanima koje još usluge pruža Resurs centar možete da posetite ovaj link, za sva pitanja ili nedoumice u vezi sa radom Resurs centra možete pisati na mejl: [email protected]

Детаљи

Датум:
16 децембра, 2019
Време:
17:00 do 20:00
Догађај Category:
Догађај ознаке:
, , , ,

Организатор

BUM
Telefon:
063544321
E-pošta:
office@bum-becej.org

Место

Centar za decu i mlade Bečej
Glavna 47
Bečej, Srbija
+ Google Map