Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

O kreativnom aktivizmu u Omladinskom centru CK13

16 октобра, 2022 od 14:00 do 16:00

Bečejsko udruženje mladih održaće još jedno predavanje u novosadskoj Crnoj Kući 16. oktobra kada će biti reči o kreativnom aktivizmu.

Predavanje “Umetnost aktivizma – KAKO uz taktike kreativnog aktivizma do društvene promene” počeće u 14 časova, a vodiće ga Ana Aćimov, novinarka portala MojBečej.rs, članica BUM-a i neformalne grupe “Kreativni antikorupcijski optimisti – KAKO”, i saradnica međunarodnog programa Regional Creative Hubs koji okuplja umetnike, novinare i zagovornike u stvaranju smelih, inovativnih pristupa borbi protiv korupcije.

Tokom ovog predavanja biće predstavljeni koncept i metodologija kreativnog aktivizma kao oblika javne političke intervencije i komunikacije. Na predavanju će biti predstavljeni primeri uspešne prakse iz regiona i sveta, kao i primeri rada bečejske grupe KAKO.

Pozivamo vas da nam se pridružite 16. oktobra u Omladinskom centru CK13, a sve dodatne informacije o događaju možete potražiti na linku.

Dok suvereno govorim, podrhtavaju mi ruke: Ekološka kriza kao simptom društva – razumevanje i delovanje sprovode Omladinski centar CK13 i Bečejsko udruženje mladih uz podršku Fondacije za otvoreno društvo, Srbija.

Venue

Omladinski centar CK13
Vojvode Bojovića 13
Novi Sad, 21000 Srbija
+ Google Map