Emisija „Veslom kroz Srbiju“ u poseti BUM-u

0
41

U subotu 19. februara, ugostili smo Tamaru, voditeljku emisije „Veslom kroz Srbiju“ i sa njom razgovarali o tome šta je sve Bečejsko udruženje mladih uradilo da doprinese životnoj sredini.

Emisija „Veslom kroz Srbiju“ nastala je kao društveno angažovani projekat Tamare Grujić, voditeljke poznate po emisiji „Radna akcija sa Tamarom“. Putem ove emisije Srbija se prikazuje iz drugačijeg ugla – sa vode, a kroz njene lepote vodi nas naš poznati glumac, Viktor Savić.

Ideja ove emisije jeste da podigne svest ljudi o zaštiti životne sredine, zagađivanju iste, ali i da se predstave svi oni koji se zalažu za očuvanje prirode i njenih dobara. U ovoj epizodi, ekipa emisije posećuje Bečej, te dolaze i u prostorije našeg udruženja.

Tim povodom, imali smo priliku da prikažemo sve ono što mi činimo za prirodu koja nas okružuje. Od edukativnih podkasta, do kreativnih performansa i raznih akcija, sve do publikacija i merača vazduha, dug je put, a vi ga možete ispratiti na Prvoj TV ili na Youtube kanalu Veslom kroz Srbiju.