Elektronski glasački listić – Glasaj onlajn za tvoje budžetske prioritete!

1
985

Građani i građanke opštine Bečej koji nisu u mogućnosti da dođu u mesne zajednice da zaokruže svoja tri budžetska prioriteta, moći će to da učine i putem onlajn formulara 10. i 11. novembra 2018. godine koji se nalazi na sledećem linku:

Elektronski glasački listić

Podsetimo, prilikom prikupljanja budžetskih predlogа u okviru akcije „Budžet po meri građana – I ti se pitaš” građani opštine Bečej su ove godine kandidovali ukupno 1.364 predloga, a 168 prioritetа sa najviše nominacija su objedinjeni na glasačke listiće, razvrstani po svih osam mesnih zajednica, koliko ih ima na teritoriji opštine Bečej.

Glasanje za budžetske prioritete će biti moguće na dva načina –  nedelju 11. novembra od 8 do 16 časova u svim mesnim zajednicama opštine Bečej i u subotu 10. i nedelju 11. novembra putem internet sajta Bečejskog udruženja mladih.

Cilj ove zajedničke akcije koja se realizuje na inicijativu Bečejskog udruženja mladih (BUM), opštine Bečej i Kancelarije za mlade jeste veće uključivanje građana u donošenje odluka, informisanje građana o budžetskom procesu, ali povećanje transparentnosti rada lokalne samouprave. Predlozi na glasačkim listićima sa najviše glasova, kao i prošle godine, biće finansirani u ukupnom iznosu od 100 miliona dinara.

1 KOMENTAR

  1. Da se sredi početak Novosadske ulice, jer je to ruglo! Ako ne može ništa da se izgradi, onda neka se poruše one tri kuće i prostor koji postoji, pa napraviti park.Lepše bi i to bilo nego ovako,zaraslo u korov!I tri kuće u kojima niko ne živi…:O Ili parking i park da se napravi. Ovako ,automobili se parkiraju i prave rupe.Dobro je dok je suvo vreme, a kad padne kiša onda je očajno. Razmislite i o tome.Pozdrav…:)