Družimo se uz društvene igre i ove godine!

0
28
Sa večeri društvenih igara

Da li ste poželeli nekada da posetite antički svet i vidite kako je to izgraditi neko od svetskih čuda, ili da možda oslikate vitraž koji će dobiti svoje mesto u čuvenoj Sagrada Familiji?

Iako se čini nemoguće, sve ovo ćemo ostvariti i ove godine na večerima društvenih igara! Prvo takvo veče za ovu godinu održaće se u petak, 13. januara u prostorijama Bečejskog udruženja mladih.

Iskoristite priliku da kroz različite igre poput „7 Wonders“ i „Sagrada“ iskusite ovaj magičan svet, a ukoliko želite da se već sada upoznate sa ovim igrama posetite naš Instagram profil gde vas očekuje sprovođenje kroz ove, ali i mnoge druge igre!

Bez obzira da li volite strateške, logičke, zabavne ili edukativne, BUM je pravo mesto da zakoračite u ovaj zanimljivi svet jer u našoj kolekciji možete pronaći preko 100 različitih društvenih igara. Ono što je svim igrama zajedničko jeste dobra zabava i lepo provođenje slobodnog vremena, a ne zaboravimo i da igranje društvenih igara čak ima i benefite po vaše zdravlje!

Čekamo vas u petak od 17 časova na adresi Glavna 47!