Društvena igra „Wingspan“ – Izgradite svoj rezervat sa najlepšim pticama!

0
29

Prethodne nedelje proslavili smo naš 13. rođendan uz društvene igre i karaoke veče, a danas vas upoznajemo sa jednom od igara koju smo isprobali kako bi se spremili i za ovonedeljno veče društvenih igara!

U pitanju je igra „Wingspan“ o kojoj više možete pročitati u nastavku teksta, a pored nje vas svakako čeka još više od 100 igara različite tematike i za sve uzraste, te se sa nekima od njih možete upoznati već sada putem našeg Instagram profila.

U ovoj igri nalazite se u ulozi ljubitelja i istraživača ptica koji imaju želju da obogate svoj rezervat sa najlepšim i najboljim pticama! Međutim, to neće biti toliko jednostavno jer svaka ptica zahteva posebnu negu i pažnju.

To podrazumeva i obezbeđivanje hrane čime se omogućava ostanak, ali i nabavka novih ptica. Neke ptice će i izleći jaja koja ostaju u staništu, pa će samim time i proširiti tvoje jato!

Pobednika će odrediti raznovrsnost staništa, kao i funkcionalnost, zato – odaberite pobedničku kombinaciju i upotpunite svoj rezervat sa najređim i najlepšim pticama!

Izgradite svoj rezervat u petak, 27. januara od 17 časova na adresi Glavna 47.