Deda Mraz za svakog od nas: Održani humanitarni štandovi

0
43

Članovi i članice BUM-a su tokom vikenda, 4. i 5. decembra, organizovali humanitarne štandove u okviru akcije „Deda Mraz za svakog od nas“, gde su prikupili 6.250 dinara za novogodišnje paketiće za decu iz materijalno ugroženih porodica.

Ukoliko niste bili u mogućnosti da nam se pridružite za vikend, vaše donacije možete dati u prostorijama BUM-a od 9 do 16 časova ili kupovinom dekorativnih predmeta u Turističkoj organizaciji opštine Bečej.

– U subotu i nedelju, prepodne smo proveli na gradskoj pijaci, kao i pijaci u Novom Selu gde smo uz pomoć građana prikupljali novac namenjen za novogodišnje paketiće. Odziv građana je bio solidan i dosta smo zadovoljni skupljenim donacijama. Pozivamo sve one koji su u mogućnosti da isprate ovu akciju i da nam se pridruže, rekla je Olivera Marić iz BUM-a.

Akcija „Deda Mraz za svakog od nas“ se sprovodi sa ciljem prikupljanja sredstva za paketiće za decu iz materijalno ugroženih porodica, kako bi Deda Mraz stigao do sve dece Bečeja. Pozivamo sve građane i građanke da se priključe ovoj prazničnoj akciji!

Sve dodatne informacije možete dobiti na mail [email protected] ili pozivom na broj 069/3005531.