CK13: Prijavi se na seminar „Političke ekologije i ekološke politike“

0
16
CK13

CK13 organizuje dvodnevni seminar za mlade “Političke ekologije i ekološke politike” u okviru obrazovnog programa Seminari alternativnih politika. 

Na seminaru su dobrodošli srednjoškolci, studenti, kao i osobe koje ne studiraju, zaposleni u privatnom ili javnom sektoru, u organizacijama civilnog društva i nezaposleni; svi oni koji su zainteresovani za promišljanje i izgradnju društvenih alternativa.

Prednost će imati mladi do 30 godina, a odabir će se vršiti na osnovu motivacije, obrazloženja prijave i korisnosti seminara za prijavljene.

Seminar je besplatan i održaće se 22. i 23. aprila u prostorijama Omladinskog centra CK13, a radni materijal, ručak i osveženje su obezbeđeni. Prijave su otvorene do 19. aprila u ponoć i vrše se putem online formulara kojem možete pristupiti klikom na link.

Svi prijavljeni će dobiti potvrdu o učešću na e-mail, zajedno sa agendom seminara u četvrtak, 20. aprila.

Tokom ovog seminara, učesnici i učesnice će imati priliku da se upoznaju sa ekološkim problemima današnjice, sa različitim vrstama političkih ekologija – teorijama o tome kako bi jedno ekološko društvo trebalo da izgleda, kao i sa različitim ekološkim politikama, odnosno konkretnim koracima koji se preduzimaju da bi se postigli ekološki ciljevi.

Više informacija o seminaru možete pronaći ovde.