Bumovanje 16: Filmovi vs knjige

0
32

U novoj emisiji omladinskog podkasta „Bumovanje“, bilo je reči o filmovima i knjigama, odnosno mimoilaženjem mišljenja u tome šta više vole: da čitaju knjige ili gledaju filmove, govorili su akteri emisije.

Dalibor Pajić i Jovana Pongračić  iznosili su svoje stavove po pitanju ove teme, Jovana je branila stav da su bolje knjige, dok je Dalibor branio filmove.

Podsetimo, omladinski voditelji podkasta imaju određene teme kojima se bave, Jovana u emisijama uglavnom se bavi književnošću, dok je Dalibor za svoj segment emisije izabrao filmove i serije. Tok podkasta je veoma zanimljiv, jer nailazimo na mišljenja koja se ne podudaraju kada je u pitanju biranje između čitanja ili gledanja.

Šesnaestu, kao i sve predhodne podkast emisije, ukoliko niste pogledali, možete pronaći na Jutjub kanalu portala MojBečej.rs.

Rad Bečejskog udruženja mladih je institucionalno podržan od strane Vlade Švajcarske kroz projekat Zajedno za aktivno građansko društvo – ACT, koji sprovode Helvetas Swiss Intercooperation i Građanske inicijative.