BUM u poseti domu penzionera

0
8

Dan zaljubljenih je prava prilika da se setimo svih kojima tokom godine zbog užurbanog načina života ne posvećujemo dovoljno pažnje.

Članovi Bečejskog udruženja mladih su ouči ovog svetski popularnog praznika posetili dom penzionera, gde su sa penzionerima proveli nekoliko sati igrajući društvene igre. Teme razgovora mladih i starijih Bečejaca bile su osim svakodnevnih i one o ljubavi, romantici i zaljubljenosti, odnosno sve ono što, kako kažu, greje srca.

Ljubav u trećem dobu je jednako jaka i pokretačke je snage, tako da su naši sagovornici bili radi sa nama da podele šta za njih predstavljaju ljubav i romantika. Tokom života treba stalno praviti lepe uspomene, a najviše tako što se nesebično deli ljubav.

-Za mene je najromantičniji trenutak bio kada sam bio mlad i zaljubljen u svoju ženu koja je iz Srema. Ona je divna žena, moja radost i dan danas i mnogo sam srećan što je služi zdravlje i što je uz mene, kaže Jožef Černović.

BUM-ovci su još jednom pokazali da savreme društvene igre koje inače igraju u sklopu svojih aktivnosti mogu da spoje sve generacije. Bečejski penzioneri su im više nego zahvalni na poseti i poručili im da su svakom narednom prilikom dobrodošli.

Za kraj našeg razgovora i druženja Jožef Černović je recitovao pesmu koju je sam napisao inspiran ljubavlju.