Budi i ti nečiji Deda Mraz!

0
60

Bečejsko udruženje mladih će i ovogodišnje praznike provesti uz humanitarnu akciju „Deda Mraz za svakog od nas“, kako bi Deda Mraz dostavio paketiće svakom detetu u našoj opštini!

Prikupljanje novca za paketiće je otpočelo, a svoje donacije možete ostaviti u prostorijama Bečejskog udruženja mladih na adresi Glavna 47, dok se za sve detaljnije informacije sugrađani mogu obratiti na broj telefona 064/4194744 (Gordana).

O daljim aktivnostima koje će se organizovati u okviru akcije, građani i građanke će moći da se informišu putem našeg sajta, kao i Instagram i Facebook profila.

Pozivamo sugrađane da se još jednu godinu u nizu priključe našoj inicijativi i da nam, u skladu sa svojim mogućnostima, pomognu da Deda Mraz i ove godine poseti svu decu Bečeja.

Akcija „Deda Mraz za svakog od nas“ sprovodi se u saradnji sa Društvom prijatelja dece, inicijativom Humani ljudi Bečeja i sekretarima seoskih mesnih zajednica, sa kojima se formira spisak dece koja nemaju mogućnosti za dobijanje novogodišnjeg paketića.