Besplatno psihološko savetovalište za mlade opštine Bečej

0
15

Mladima od 15 do 30 godina iz Bečeja, Bačkog Gradišta i Bačkog Petrovog Sela će od ovog meseca biti dostupne usluge besplatnog psihološkog savetovališta.

Opština Bečej odabrana je kao jedna od lokalnih samouprava u Srbiji u kojoj se sprovodi aktivnosti na temu unapređenja mentalnog zdravlja u našoj opštini.

Psihološko savetovalište za mlade vodiće iskusni psiholozi, na srpskom i mađarskom jeziku. Planirano je da se savetovališta održavaju jednom nedeljno i to u prostoru Kancelarije za mlade u Bečeju i u omladinskim prostorima u Bačkom Gradištu i Bačkom Petrovom Selu.

Zainteresovani mladi će moći da se putem plakata objavljenih na društvenim mrežama, prijave za besplatno psihološko savetovanje skeniranjem QR koda.

Projekat za unapređenje mentalnog zdravlja mladih u Srbiji sprovode Nacionalna asocijacija praktirača/ki omladinskog rada, Krovna organizacija mladih Srbije, Omladinski savet udruženja OPENS, Nacionalna asocijacija Kancelarija za mlade i Savez izviđača Srbije uz finansijsku podršku Ministarstva turizma i omladine Republike Srbije.