Besplatna škola mađarskog jezika

0
1627

Udruženje „Tako cool!“ u partnerstvu sa Bečejskim udruženjem mladih realizuje besplatnu školu mađarskog jezika u okviru projekta „Egyenlő esély minden fiatalnak 3 – Jednaka šansa za sve mlade 3“ koji finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije.

Pozivamo sve motivisane mlade koji žele da nauče da pišu, čitaju i komuniciraju na mađarskom jeziku da se prijave za školu mađarskog jezika.

Škola mađarskog jezika je besplatna i traje četiri meseca u kojima se dinamika rada ogleda u organizovanim susretima dva puta nedeljno u trajanju od dva školska časa. Ukupno 32 interaktivna časa mađarskog jezika.

Cilj organizovanja ove škole jeste povećanje zapošljivosti mladih kroz učenje jezika sredina, poboljšanje života u lokalnoj zajednici i povećanje tolerancije među nacionalnim entitetima.

Kriterijumi za pohađanje škole mađarskog jezika:

1. Starosna dob učesnika i učesnica 15-30 godina

2. Postojanje motivacije za aktivno učeće

3. Mogućnost pohađanja škole jezika sredine u celosti

Prijavljivanje traje do 27. januara, putem formulara, a o rezultatima ćete biti obavešteni 30. januara 2017. godine.

Više informacija možete dobiti svakog radnog dana od 10 do 17 sati u kancelariji Bečejskog udruženja mladih, Glavna 47, Bečej. Kontakt osoba koordinatorka projekta: Bojana Pejović, tel: 069/579-27-67, ili putem maila: [email protected]

Na sledećem linku se nalazi online prijavni formular za školu mađarskog jezika: PRIJAVNI FORMULAR