Bečejsko udruženje mladih ponovo u akciji „Pruži šapu, budi drug“

0
52

Naša tradicionalna akcija pod nazivom „Pruži šapu, budi drug“ biće održana i ove godine, ali u nešto drugačijem izdanju.

Ovom akcijom želimo da promovišemo odgovorno vlasništvo i da skrenemo pažnju sugrađanima da na Iđoškom putu u Bečeju mogu da nađu svog novog najboljeg druga. Na ovaj način želimo da pomognemo napuštenim psima u azilu da pronađu svoj novi dom, a pored toga i da pomognemo da se ograda prihvatilišta ovog leta popravi.

– Akcija je prošle godine održana u centru kao revija pasa gde su ljudi na licu mesta mogli da udome pse, a ove godine se neće tako održati zbog novonastale situacije, ali ćemo udomljavati pse preko društvenih mreža, kaže ispred Bečejskog udruženja mladih Andrija Dimitrov.

– Molim naše sugrađane da zaprate stranicu Bečejskog udruženja mladih gde će uskoro biti objavljeno više detalja. Prikupljamo sredstva za azil, bilo da su novčana sredstva koja će biti usmerena na popravku ograde, bilo da je u pitanju hrana za pse, stari peškiri, ćebad ili igračke, objašnjava Aleksandra Čiplić.

Donacije sugrađana prikupljamo do kraja juna, svakog radnog dana od 16 do 18 sati u prostorijama udruženja na adresi Glavna 47 u Bečeju.

Svi sugrađani koji žele da udome pse, to će moći da urade putem interneta gde će biti predstavljeni psi spremni za udomljavanje.

Više o tome u TV prilogu.